Reikės:
1 lavašo (naudojau šį)
500 gr.
maltos kalakutienos (tinka ir kitokia malta mėsa)
1 svogūno
1 poro
1
morkos
1
kiaušinio
350 ml
sultinio
Druskos
Prieskonių
Aliejaus
Maltą mėsą sumaišyti su prieskoniais, druska, kiaušiniu.
Gerai išminkyti.
Svogūną bei porą susmulkinti, morką sutarkuoti. Į puodą
storesniu dugnu pilti šlakelį aliejaus, įkaitinti ir suberti daržoves. Kepti
kol jos suminkštės.
Lavašą aptepti paruošta malta mėsa, truputį palaikyti, kol
jis suminkštės. Po to supjaustyti maždaug 5 cm. gabalėliais. Lavašo
gabalėlius statyti į puodą su
patroškintomis daržovėmis, užpilti sultiniu, uždengti dangčiu ir troškinti 30 min.
Patiekti su grietine.
Skanaus!!!
Idėja iš čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą