Reikės:
150 ml. alaus
100 gr. rūkytos šoninės arba dešros
2 v.š. aliejaus
2 v.š. pomidorų padažo
400 gr. miltų
50 gr. smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
2 a.š. cukraus
0,5 a.š. druskos
0,5 a.š. raudonėlio
1 a.š. sausų mielių
Alų sumaišyti su druska, cukrumi, mielėmis, aliejumi. Suberti smulkintą šoninę, sūrį, pomidorų padažą, raudonėlį bei miltus. Užminkyti tešlą. Minkyti ilgai, 10 – 15 min., kol tešla taps minkšta, elastinga. Palikti šiltai 1 val pakilti. Suformuoti kepalėlį ir kepti ~30 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Aš viską dariau duonkepėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą