200 gr. krabų lazdelių
100 gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinio
1 š. majonezo
Maltų džiūvėsėlių
Aliejaus kepimui
Fermentinį sūrį bei krabų lazdeles sutarkuoti burokine tarka, dėti majonezą, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Formuoti kotletukus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
1 kiaušinio
1 š. majonezo
Maltų džiūvėsėlių
Aliejaus kepimui
Fermentinį sūrį bei krabų lazdeles sutarkuoti burokine tarka, dėti majonezą, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Formuoti kotletukus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus.
Mmm,skaniai atrodo :) reikės pasigaminti.
AtsakytiPanaikintiAčiū už receptuką. Nuostabūs kotletukai, purūs, negalime atsivalgyti...
AtsakytiPanaikinti