2010 m. lapkričio 10 d., trečiadienis

Vyniotinis su varškės kremu



Biskvitui reikės:
:4 kiaušinių
4šaukštų cukraus,
4šaukštų miltų.

Trynius išplakti su cukrumi,sudėti miltus.
Atskirai iki standžių putų išplakti baltymus ir sudėti į miltų masę. Atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą,  išlyginti.
Kepti 10  min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje.
Iškeptą biskvitą dėti ant švaraus rankšluosčio ir suvynioti. Palaukti kol atvės.

Kremui:

Pakelis plombyro skonio varškės
200 gr. riebios grietinėlės
Truputis cukraus

Grietinėlę išplakti iki standumo, sudėti cukrų, varškę ir viską gerai išmaišyti.
Išvynioti biskvitą ir tepti kremą, suvynioti vyniotinį. Dėti į šaldytuvą porai valandų. Skanaus. 

Receptas iš SM

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą