Bazilikais kvepianti virtuvė

Bazilikais kvepianti virtuvė

2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

Vištienos salotos

›
Reikės: Virtos vištienos (sunaudojau 6 vnt. virtų blauzdelių) 3 marinuotų agurėlių 5 vnt. pievagrybių 1 didelės virtos mo...
4 komentarai:
2013 m. gegužės 25 d., šeštadienis

Sočios mėsiškos salotos

›
Reikės:   6 – 7 virtų morkų 500 gr. virtos mėsos 1 stiklainio marinuotų pievagrybių 3 – 4 marinuotų agurkų majonezo p...
2012 m. lapkričio 6 d., antradienis

Kepti sumuštiniai

›
Reikės: 150 gr. rūkytos dešros 150 gr. pieniškos dešros 250 gr. fermentinio sūrio 2 marinuoti agurkai 1 svogūnas 3 v....

Sausainių – varškės sluoksniuotis

›
Reikės: 500 gr. sausainių “Gaidelis” 500 gr. varškės (President arba paprastą varškę pertrinti per sietelį) 150 gr. sviesto...

Varškės aguonų pyragas

›
Reikės: Varškės įdarui: 250 gr.varškės 50 gr.cukraus 2 vnt.kiaušiniai vanilinio cukraus pagal skonį 1 valg.šaukštas krakm...

Žuvies mišrainė pagal Iloną

›
Reikės: 100 gr ryžių 1 didesnės morkos 2 svogūnų 3 riekių duonos 1 karšto rūkymo skumbrės Majonezo Žalumynų Aliejau...
2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Jorkšyro pudingai su sūrio, krabų lazdelių bei raudonųjų ikrų įdaru

›
Jorkšyro pudingus gaminu visad pagal šį receptą:  žiūrėti čia Įdarui reikės: 100 gr. krabų lazdelių 100 gr. fermentini...
›
Pradinis puslapis
Peržiūrėti žiniatinklio versiją

Apie mane

Rasa
Rodyti visą mano profilį
Teikia „Blogger“.