Reikės:
Aisbergo salotų
1 trumpavaisio agurko
1 pomidoro
5 – 6 ridikėlių
0,5 nedidelio
svogūno
1 puselės
vištienos krūtinėlės
1 virto kiaušinio
2 - 3 a.š. majonezo
Druskos
Pipirų
Vištienos
krūtinėlę paprieskoniuoti mėgiamais prieskoniais.
Salotas suplėšyti
nedideliais gabalėliais, dėti į lėkštę ir pabarstyti druska bei pipirais.
Agurkus, pomidorus supjaustyti šiaudeliais, ridikėlius riekelėmis, dėti ant
salotų. išdėlioti majonezą po puse šaukštelio. Suberti pusžiedžiais pjaustytą
svogūną. Virtą kiaušinį supjaustyti į keturias dalis ir išdėlioti lėkštėje.
Vištienos krūtinėlę apkepti keptuvėje iš abiejų pusių po 3 min. supjaustyti
griežinėliais ir juos dar apkepti, kad truputį apskrustų (maždaug po 2 min iš abiejų
pusių). Karštą vištieną dėti ant salotų. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą